About Sportduel


Iedere sporter in Nederland kent het wel, een paar dagen van te voren zegt jouw tegenstander af. Jouw wedstrijd wordt afgekeurd vanwege het weer, of jouw team wilt gewoon een oefenwedstrijd spelen. Maar waar regel je dat? Je moet dan ook maar mazzel hebben dat je ook nog een geschikte tegenstander weet te vinden, die op dezelfde dag ook een wedstrijd kan spelen!

Om deze reden is Sportduel ontstaan; een online sport platform voor teams om wedstrijden in te plannen, tegenstanders te vinden of om potentiele tegenstanders uit te dagen. Het doel van Sportduel is om het vinden tegenstanders makkelijker te maken voor haar gebruikers.

Naast het vinden of uitdagen van geschikte tegenstanders, kijkt Sportduel ook verder om het voor teams makkelijker te maken. Zo kun jij de uitslagen van gespeelde wedstrijden opslaan, maar ook gegevens van jouw teamgenoten (zoals spelerspas nummers) toevoegen. Zo heb je 1 plek waar je alles terug kan vinden van jouw team.

Hierbij vraagt Sportduel ook om jouw hulp. Er staat nu een sterke basis waarmee wedstrijden geplaatst kunnen worden of tegenstanders kunnen worden uitgedaagd. Dit is voor ons niet genoeg om het voor jou in de toekomst nog makkelijker te maken. Heb jij tips, trucs of andere features waar jij en andere teams baat bij kunnen hebben? Neem dan contact met ons op.