Frequently asked questions


Klik hier om te registreren. Je ontvangt van ons een e-mail om jouw account te activeren.

Klik hier om in te loggen. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een gebruikersaccount, welke je hier aan kunt maken.

Om een team te maken moet je wel eerst ingelogd zijn. In jouw gebruikersaccount kun je onder het kopje 'Aan de slag' klikken op de link 'Nieuw team'. Op de volgende pagina het team formulier invullen om een nieuw team aan te maken.
Om een wedstrijd te plaatsen moet je wel eerst ingelogd zijn. In jouw gebruikersaccount kun je onder het kopje 'Aan de slag' klikken op de link 'Nieuwe wedstrijd'. Wanneer je een team hebt kun je op de volgende pagina het wedstrijd formulier invullen om een nieuwe wedstrijd aan te maken.
Het is op het moment nog niet mogelijk om een toernooi te plaatsen op Sportduel.nl. Echter streven wij er wel naar om deze functionaliteit zo spoedig mogelijk toe te voegen.
Om een team uit te dagen kun je eerst gebruik maken van de teams pagina, deze vind je hier. Op onze teams pagina kun je zoeken naar teams door te filteren op leeftijd, niveau, locatie en sport. Heb jij jouw geschikte tegenstander gevonden? Ga dan verder naar de team pagina en klik op de knop 'Team uitdagen'. Op de volgende pagina kun je middels het formulier een tijd, datum, locatie, scheidsrechter en eventuele opmerkingen aangeven. Jouw tegenstander zal dan direct een e-mail ontvangen met jouw verzoek!
Om op een wedstrijd te reageren kun je eerst gebruik maken van de wedstrijden pagina, deze vind je hier. Op onze wedstrijden pagina kun je zoeken naar wedstrijden door te filteren op tijd, datum, leeftijd, niveau, aanwezige scheidsrechter en sport. Heb jij jouw geschikte tegenstander gevonden? Ga dan verder naar de wedstrijd pagina en klik op de knop 'Wedstrijd accepteren'. Jouw potentiele tegenstander zal dan direct een e-mail ontvangen met jouw verzoek!
Het team die de wedstrijd heeft geplaatst zal van ons een e-mail ontvangen met daarin jouw verzoek. Het is aan het uitgedaagde team om de beslissing te maken om de uitdaging te accepteren. Accepteert het team de wedstrijd, dan kunnen beide teams elkaars contactgegevens uitwisselen. Wordt de uitdaging geweigerd, geen nood. Je kunt op zoek gaan naar een andere tegenstander.
Beide teams ontvangen een e-mail met daarin het verzoek om de uitslag van de wedstrijd op te slaan.
Op de pagina van het betreffende team kun je klikken op de knop 'Stuur team bericht'. In de popup kun je het team direct een bericht versturen namens een van de teams waar jij de beheerder van bent. Dit bericht wordt verstuurd via ons berichten systeem, welke terug is te vinden op het gebrukersaccount.
Wij vinden het enorm vervelend wanneer wij klachten ontvangen over andere gebruikers en nemen deze uiteraard serieus. Heb je een klacht over Sportduel.nl of een deelnemend team? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.
Wij vinden het vervelend om gebruikers te zien vertrekken. Echter stellen wij jouw privacy voorop en bieden wij jou de mogelijkheid om jouw account ten allen tijde te verwijderen. Om jouw account te verwijderen dien je eerst in te loggen. In het gebruikersaccount klik je op de knop 'Gegevens aanpassen'. Op de volgende pagina kun je op de knop 'Account verwijderen' klikken, waarna jouw account direct verwijderd wordt.
Het kan zijn dat wij niet alle verenigingen in onze database hebben. Via dit formulier kun je het verzoek indienen om een club toe te voegen. Wij nemen dit verzoek binnen 24 uur in behandeling, waarna wij de vereniging toe zullen voegen.
Het klopt dat wij inderdaad niet alle sporten in onze database hebben. Wij spelen graag in op de wens van de gebruiker om naast voetbal, hockey en volleybal ook andere sporten aan te bieden. Heb jij een verzoek voor een nieuwe sport? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.
Wij streven er naar onze gebruikers de beste ervaring te geven op het gebied van het online regelen van oefenwedstrijden. Toch kan het voorkomen dat er iets aan Sportduel.nl niet helemaal klopt, wat wij uiteraard graag willen weten! Heb jij fout, bug of defect ontdekt? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.
Heb jij interesse om te adverteren op Sportduel.nl? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.